Al uw elektrische interventies bij uw industriële klanten!

Opdrachten voor industriële automatisatie

Automatisering Hendrickx doet meer dan elektriciteitswerken. Zoals de naam het zegt kan u op Sven ook een beroep doen voor automatisatie bij KMO’s en kleine zelfstandigen. Klussen zoals het programmeren van de PLC sturing maken deel uit van de de core business. Wanneer u als installateur de software kan verzorgen, doet Sven het programmeerwerk voor u op de gewenste locatie. Een flexibel inzetbare kracht die betrouwbaar is, daar staat Hendrickx voor! Met ervaringen bij installaties van boeren, maalderijen en tal van andere KMO’s in de regio van Tienen kan hij een hele waaier aan opdrachten aannemen.

Ervaring

Sven heeft vooral ervaring met Siemens S7 en andere pakketten van Siemens, waaronder de visualisatie. Maar ook voor pakketten van andere merken kan u hem contacteren aangezien zijn ervaring verder gaat dan enkel het merk Siemens. 

Sven beschikt over een diploma Professionele bachelor elektromechanica optie automatisering/meet-en regeltechniek en heeft al jaren ervaring opgedaan in automatisering.

Steeds beschikbaar

Bent u op zoek naar een freelance kracht voor industriële elektriciteitswerken, PLC programmeren en automatisatie in de regio van Tienen? Neem dan zeker contact op!